Over ons

Over ons

Sinds 30 jaar creëert VISU stands op maat of mobiele toepassingen. Ons team bestaat uit architecten, schilders, schrijnwerkers, elektriciens, etc die inventief omspringen met de wensen van de klanten ongeacht de grootte van het vooropgestelde budget. Of het nu gaat om een stand op maat van enkele m² of een lokale guerilla actie, VISU zet zich steeds 100% in om aan uw verwachtingen te voldoen.

VISU benadrukt zijn flexibiliteit en diensten om projecten te ondersteunen van A tot Z: creatie, productie, assemblage en belettering in onze ateliers, transport, installatie, onderhoud van uw stands en ondersteuning tijdens uw evenement.

Onze medewerkers stellen alles in het werk om uw deadline te respecteren en garanderen dat u indruk zal maken op uw potentiële klanten. Daarnaast stellen ze zich beschikbaar 24/24 gedurende de expositie en zien ze toe op een goed verloop van de volledige implementatie zodat u zich kan focussen op het belangrijkste: de communicatie.

Onze ateliers bevinden zich in hartje Brussel vlakbij Brussels Expo, van hieruit vertrekken onze teams vaak op verplaatsing wereldwijd. Zo hebben we onze expertise reeds bewezen in Parijs, Rio, Djakarta, Dusseldorf, Vancouver en vele andere internationale bestemmingen.