Referenties

Reeds 30 jaar tevreden klanten

Tijdens 30 jaar passie en motivatie, werden de teams van VISU vernieuwd, verruimd, uitgebreid en uitgedaagd met strakke deadlines. De opkomst van het Internet zorgde voor een revolutie binnen de kunst van reclame en marketing. Een trend waar VISU met success op anticipeerde door zich aan te passen, bij te leren, te recruteren en kennis te delen.

VISU deelt zijn kennis en biedt deze aan aan zijn klanten zodat zijzelf steeds up to date zijn met de laatste trends. De samenwerking tussen vindingrijke architecten, ervaren werknemers en avant-gardistische consultants leverde reeds vele prestigieuze referenties op. VISU bracht succesvolle projecten tot stand voor onder andere DUCATI, INFRABEL, CEPHALY, MINAKEM, DEUTSCHE BANK, NESTLE, PHILIPPE & GODIN, HEYTENS, OMAN... (hieronder kunt u bijkomende referenties raadplegen die in ons vertrouwen)

Wanneer u meer wil leren over VISU kan u zich verdiepen in onze presentatie of kan u simpelweg contact opnemen met ons. We kijken er alvast naar uit om uw project naar een hoger niveau te brengen.